Laptoptas voor dames en heren online kopen

Bij Goodwalt ben je aan het juiste adres voor een stijlvolle laptoptas voor zowel dames als heren. In onze winkel in Uden vind je het volledige assortiment laptop tassen en ook in onze webshop is het aanbod zeer groot. We verkopen een brede selectie kwalitatief goede merken, die allemaal staan voor stijlvolle tassen met een hoog gebruiksgemak. Denk aan een laptop schoudertas van Samsonite of American Tourister, beiden misschien wel de meest bekende merken op het gebied van hoogwaardige tassen. Maar in onze winkel en webshop ben je ook aan het juiste adres voor een stijlvolle leren laptoptas van Castelijn & Beerens, So Dutch en The Chesterfield Brand. Bovendien heb je de keuze uit diverse rugzakken, modellen met korte hengsels of juist een schoudertas met laptop compartiment.

LaptoptassenWinkel in Uden

Laptoptas voor dames

Een dameslaptoptas moet niet alleen praktisch zijn, maar het liefst ook stijlvol en als het kan een beetje vrouwelijk. (Hoewel ook mannen steeds vaker de voorkeur geven aan een hele stijlvolle tas!). In onze webshop vind je daarom een groot aanbod leren laptoptassen speciaal voor vrouwen. We hebben veel modellen met zowel korte als lange hengsels en in diverse kleuren leer, zoals cognac, bruin of zwart. Zo’n handtas met laptop compartiment is op vele manieren te gebruiken en biedt je tevens veel opbergruimte voor andere zaken, zoals paperassen, een fles water en je lunch. Liever een lederen damesrugzak met laptop compartiment? Ook dan slaag je zeker in onze webshop en winkel. Een laptop rugzak is doorgaans wat praktischer omdat je je handen volledig vrij hebt en het gewicht is op de rug wat beter verdeeld over je lichaam.

Laptop tas voor heren

Ook voor heren hebben we een groot aanbod laptoptassen en werktassen met laptop compartiment. Vrijwel alle modellen zijn voorzien van zowel lange schouderbanden als stevige handgrepen, zodat je zelf kunt kiezen hoe je de tas het liefste draagt. In onze collectie vind je bijvoorbeeld een werktas op wielen waar je naast je laptop vele papieren, boeken en schrijfwaren in kwijt kunt, maar ook een platte laptop schoudertas die minder ruimte in beslag neemt. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat, bij Goodwalt vind je een laptop tas voor elke gelegenheid en in diverse kleuren en stijlen en dat altijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Winkel met laptoptassen

In onze webshop kun je een groot aanbod laptoptassen online kopen voor zowel dames als heren. Wil je alle modellen toch liever in het echt zien voordat je een keuze maakt? Dan kun je onze winkel in Uden (Noord-Brabant) bezoeken. Ideaal voor als je bijvoorbeeld in Oss, Den Bosch of Eindhoven woont, maar ook vanuit plaatsen zoals Best, Veghel en Vught zijn we goed bereikbaar. In onze winkel vind je een groot assortiment tassen voor alle gelegenheden. Een praktische handtas of werktas voor je laptop is er daar één van. We adviseren je daar graag over het perfecte model voor jou, maar je kunt je nieuwe laptoptas natuurlijk ook gewoon online bij ons kopen als je je keuze reeds hebt gemaakt. Informeer ook gerust of we momenteel een mooie aanbieding hebben lopen.