Kinderrugzakken- en koffers

Bij Goodwalt vind je een grote collectie koffers en rugzakken voor kinderen tegen een aantrekkelijke prijs. Of je nu een exemplaar zoekt voor op reis of mee naar school, we verkopen zowel basic exemplaren als wat meer luxe koffers en rugzakken met leuke prints voor jongens en meisjes. Zo beleeft je kind niet alleen extra plezier aan het gebruik ervan, maar is hij ook gemakkelijk te lokaliseren. Bij het kopen van een kinderrugzak is het belangrijk om te letten op het formaat en het gebruiksgemak. Het is handig als er verschillende compartimenten in zitten, zodat kleren, een toilettas, lunch en (eventueel) huiswerk gemakkelijk van elkaar gescheiden kunnen worden. Zo kan je kind alles gemakkelijk terugvinden en bovendien de tas zelf in- en uitpakken.

Kinderrugzakken- en koffersWinkel in Uden

Kinderrugzakken van Samsonite

Samsonite is een van de merken waar je terecht kunt voor een leuke kinderrugzak. Ze hebben zich tijdens het ontwerpen van de collectie duidelijk laten inspireren door de interesses van (kleine) kinderen, waardoor hun rugzakjes doorgaans bij veel kinderen in de smaak vallen. Opvallende kleuren in combinatie met een leuke print en prettig zittende hengsels maken hun collectie kinderrugzakken geschikt voor zowel kleine als wat grotere kids. De handige ritssluiting is gemakkelijk te openen en sluiten en sommige van de rugzakjes voor kinderen zijn voorzien van een extra flap die de ritssluiting verbergt. Enkel aan het logo embleem zie je dat je te maken hebt met een Samsonite kinderrugzak. Dit garandeert je de kwaliteit en lange levensduur die je van dit merk kunt verwachten.

Kindertrolley voor op vakantie

Ook voor een leuke kindertrolley ben je zowel in de winkel als de webshop van Goodwalt aan het juiste adres. We verkopen namelijk niet alleen reiskoffers en trolleys voor volwassen, maar ook voor de kleine reizigers. Een kindertrolley moet klein en licht zijn, voorzien zijn van soepel rollende wieltjes en het liefst een opvallende print hebben. Als specialist in reiskoffers hebben we diverse exemplaren die daaraan voldoen en dus zeer geschikt zijn als kinderkoffer. Combineer ze met een leuke kinderrugzak als je kind extra veel bagage mee moet nemen, of koop voor jezelf een koffer in bijpassende kleuren. Zo reizen jullie allemaal in stijl en dat met koffers en tassen van zeer goede kwaliteit. Bij Goodwalt verkopen we namelijk alleen maar merken waar we volledig achterstaan en waarvan de zowel de kwaliteit als het gebruiksgemak kunnen garanderen. We hebben zowel een fysieke winkel in Uden alsmede een uitgebreide webshop waar je heel eenvoudig je nieuwe kinderrugzak online kunt kopen.