Handige kaarthouders en cardprotectors

Veel jongeren maken er al gebruik van: de cardprotector. We noemen deze handige aluminium doosjes ook wel pashouders of kaarthouders. Cardprotectors zijn klein, handig en extra veilig. Het is een lichtgewicht portemonnee die je eenvoudig meeneemt in je tas of broekzak. Bij Goodwalt vind je uiteraard een groot assortiment kaarthouders en cardprotectors, bijvoorbeeld van het merk Secrid. Met je pashouder heb je niet alleen een mooie en handige accessoire, je bergt je pasjes ook nog eens extra veilig op. In dat opzicht heeft de kaarthouder voordelen ten opzichte van de traditionele portemonnee. Benieuwd naar de voordelen van een pashouder? We leggen je graag uit waarom een cardprotector een onmisbare accessoire is in deze tijd.

KaarthoudersCardprotectorsWinkel in Uden

Waarom kiezen voor een cardprotector?

Een cardprotector of pashouder functioneert als gewone portemonnee, maar biedt daarbij extra veiligheid. Door de harde case raken je pasjes en creditcards uiteraard niet beschadigd. Het grootste voordeel zit echter in het materiaal waarvan cardprotectors en kaarthouders zijn gemaakt. De case zorgt ervoor dat je passen niet kunnen worden uitgelezen door derden. Daardoor ben je veel minder gevoelig voor bankpasfraude. Bij Goodwalt raden we de cardprotector aan als je vaak meerdere bankpassen bij je draagt. Ga je naar het buitenland? Dan is een kaarthouder een absolute aanrader. Zo ben je er zeker van dat niemand jouw gegevens steelt terwijl je reist.

Secrid kaarthouder kopen

Goodwalt biedt pashouders aan van diverse merken. De meest bekende is Secrid, producent van topkwaliteit kaarthouders. Secrid kaarthouders en cardprotectors zijn gemaakt van aluminium, eventueel met een omhulsel van leder. Je kunt kiezen voor een aluminium variant of een mini-wallet van aluminium en leder. Welke variant je ook kiest, de aluminium case is essentieel voor het beschermen van jouw pasjes. Wil je naast pasjes ook contant geld meenemen? Kies dan voor een mini-wallet. Deze biedt meer ruimte en functioneert als kleine portemonnee. Uiteraard kun je jouw Secrid pashouder samen met een lederen portemonnee gebruiken. Berg bankpassen en creditcards op in je Secrid pashouder en neem de rest van je passen en geld mee in je portemonnee.

Pashouders voor iedereen

Steeds meer mensen gebruiken kaarthouders en cardprotectors. Daarom vind je in ons assortiment cardprotectors voor dames en heren. Zo heb je keuze uit een eenvoudige, stijlvolle aluminium pashouder in zwart, donkerblauw of grijs. Maar je kunt ook kiezen voor een luxe variant met leder, in de kleuren zwart, okergeel, roze of bruin. Of ga voor een extra stijlvolle variant in doorgestikt leder. Kortom, voor elke smaak zit er wel een mooie kaarthouder in onze collectie. Heb je oren naar een van onze kaarthouders of cardprotectors? Kom langs in onze winkel in Uden of bekijk ons complete assortiment pashouders online. Je bestelt je Secrid kaarthouder al vanaf een prijs van € 24,95!