Handbagage koffer kopen

Bij Goodwalt ben je aan het juiste adres als je een mooie handbagage koffer wilt kopen. Zowel in onze ruim opgezette winkel in Uden als in onze webshop vind je een super groot aanbod, waardoor je gemakkelijk de handbagage trolley vindt die bij jou past. Of je nu een groot of en klein exemplaar zoekt, een zachte of harde koffer, voor dames of heren, wij hebben een reistrolley die perfect aansluit bij jouw wensen. Als specialist in luxe lederwaren en reiskoffers verkopen we uiteraard de koffers van de merken Samsonite en American Tourister. Deze twee merken zijn misschien wel het meest bekend op het gebied van koffers en tassen en staan garant voor een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een stijlvol uiterlijk. Wil je graag een handkoffer kopen die praktisch, veilig en tevens van goede kwaliteit is? Dan zijn de reistrolleys van Samsonite en American Tourister zeker aan te raden. Vraag ook gerust of we een mooie aanbieding voor je hebben.

Handbagage koffersWinkel in Uden

Handbagage trolley voor in vliegtuig

Als je op zoek bent naar een handbagage trolley die in het bagagerek in het vliegtuig past, is het belangrijk dat deze een specifiek formaat heeft. Alle vliegmaatschappijen hanteren namelijk maximum afmetingen voor deze koffers en deze kunnen afwijken tussen de verschillende aanbieders. Daarom is het belangrijk om voor een formaat koffer te gaan die gegarandeerd bij elke vliegmaatschappij mee mag als handbagage trolley. Wij hebben deze formaten reeds voor je geselecteerd, waardoor je alleen nog zelf hoeft te kiezen uit de verschillende kleuren en modellen. Wist je dat niet alleen het formaat belangrijk is, maar ook het gewicht van je bagage trolley? Gezien het maximum gewicht dat je mee mag nemen aan bagage is het belangrijk dat je koffer zo licht mogelijk is, want zo kun je meer spullen meenemen. Daarom verkopen we in onze webshop veel lichtgewicht reistrolleys die qua gewicht ideaal zijn als handbagage koffer. Uiteraard zijn alle exemplaren tevens voorzien van soepel rollende wieltjes, wel zo handig voor een vliegtuig trolley!

Handbagage rolkoffer online kopen

Bij Goodwalt kun je zowel offline als online een handbagage rolkoffer kopen tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben namelijk een grote winkel in koffers en lederwaren, welke je vindt in het Brabantse Uden. Daar kun je alle handbagage koffers in het echt bekijken en uitproberen en de koffer van jouw keuze direct mee naar huis nemen. Ligt Uden niet om de hoek, of vind je het fijner om je handbagage koffer online te kopen? De hele collectie reistrolleys vind je tevens in onze webshop. Aan de hand van de handige filters selecteer je gemakkelijk de koffer die het beste bij jou past. Eenmaal besteld zorgen wij ervoor dat je nieuwe koffer zo snel mogelijk naar je toe komt, waar je hem direct in gebruik kunt nemen voor je aankomende vakantie of zakenreis.