Groot aanbod koffers bij Goodwalt

In zowel de winkel als de webshop van Goodwalt vind je een groot aanbod koffers van uiteenlopende merken. We verkopen zowel trolleys als spinners en speciale handbagage koffers en hebben een zeer ruime keuze als het gaat om kleuren en materialen. Je zou kunnen zeggen dat we voor elke reis precies de juiste koffer hebben, hoeveel je ook mee wilt nemen… En dat is handig, want een reiskoffer moet bij je passen! Waar de ene persoon voldoende heeft aan een kleine vliegtuig koffer die in het handbagagerek past, wil de ander juist 20 kilo inchecken om zeker voldoende mee te kunnen nemen. Ook als je met de auto op vakantie gaat is het handig om ons aanbod koffers te bekijken. Je wilt immers dat al je spullen goed beschermd zijn en bovendien beveiligd tegen diefstal. Voor zowel een zachte als harde koffer van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs ben je in de winkel en webshop van Goodwalt aan het juiste adres.

KoffersWinkel in Uden

Lichtgewicht vliegtuig koffer voor handbagage

Hoe vervelend het ook is, er zitten als je gaat vliegen altijd maximum afmetingen verbonden aan je handbagage. Daarom is het wel zo handig als je een reiskoffer hebt die voldoet aan deze afmetingen, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan. Bij Goodwalt hebben we een zeer ruime collectie vliegtuig koffers die gegarandeerd in het compartiment voor handbagage passen. En niet alleen het formaat van deze koffers is van belang, maar ook het gewicht. Er geldt immers ook een maximum gewicht voor wat je aan bagage mee kunt nemen, zowel als je de koffer incheckt als wanneer je hem als handbagage mee wilt nemen. In ons grote aanbod koffers hebben we daarom veel lichtgewicht reiskoffers, zodat je in verhouding meer gewicht aan inhoud mee kunt nemen. Zo passen er net een paar extra sneakers en een spijkerbroek in, of kun je er zelfs enkele boeken in meenemen.

Winkel met groot aanbod koffers

In onze winkel aan de Promenade 40-41 in Uden kun je ons grote aanbod koffers komen bekijken. We adviseren je daar aan de hand van je wensenlijstje graag over het type koffer dat bij je past en je kunt alle exemplaren uitproberen. Je zult zien dat we een ruime keuze hebben op het gebied van kleuren en modellen, waardoor we voor iedereen de geschikte koffer hebben. Of je nu een harde koffer, zachte koffer of reiskoffer met specifiek formaat zoekt, wij hebben ze allemaal! Qua merken kun je bij ons onder andere terecht voor een koffer van American Tourister en Samsonite, beiden toonaangevende merken als het gaat om reiskoffers. Van beide merken hebben we altijd een grote collectie op voorraad en kunnen we derhalve snel leveren. Vraag ook gerust of er een mooie aanbieding loopt.

Koffer online kopen

Is Uden voor jou niet om de hoek? Dan is het goed om te weten dat je in onze webshop tevens elk type koffer online kunt kopen. Het merendeel van onze collectie hebben we namelijk ook online staan en een bestelling plaatsen is heel makkelijk. Wil je toch graag advies van een van onze experts? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op, dan helpen wij je met het vinden van de perfecte koffer voor jouw situatie.