Fjällräven tassen bij Goodwalt

Je ziet ze de laatste jaren overal voorbijkomen: de kleurrijke tassen van het Zweedse merk Fjällräven. Met name het model ‘Kånken’ is ontzettend populair, zowel bij kinderen als volwassenen. Deze rugtas heeft een kenmerkende vierkante vorm en beschikt over twee kruislings bevestigde rugbanden, een handvat en een handig voorvak. Ook een kleine fles water neem je eenvoudig mee in je Kånken rugzak. En natuurlijk herken je de rugzak aan het ronde merk voorop met de rode poolvos. Wat ons betreft is deze rugzak de ideale handzame allround rugzak voor jong en oud. Daarom vind je deze leuke, tijdloze rugzakken in veel verschillende kleuren natuurlijk ook bij Goodwalt: dé lederwarenwinkel van Uden en omstreken met daarnaast een uitgebreide webshop!

WebshopWinkel in Uden

Ruim assortiment Fjällräven tassen

Uiteraard bieden we de populaire Fjällräven Kånken rugzak aan, maar je vindt nog meer Fjällräven artikelen in ons assortiment. Het merk maakt namelijk verschillende soorten rugzakken zoals laptoptassen en oprolbare rugzakken. Welk model je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op de onverwoestbare kwaliteit van dit merk. Heb je je favoriete model gevonden? Dan zul je nog moeten kiezen uit de tientallen kleuren. Niet makkelijk met zoveel keuze, maar wel heel leuk! Kies bijvoorbeeld voor een felgele tas, een zachtrode, een hemelsblauwe of een tas met opvallende print! Zo onderscheid jij je gemakkelijk van de rest. Bijkomend voordeel: door de ruime keuze in kleuren vind je jouw eigen tas gemakkelijk terug op school of op je werk.

Fjällräven Kanken rugzakken en tassen collectie

De ergonomie van Fjällräven rugzakken en tassen

Wist je dat de Kånken rugtas in 1978 is ontworpen als ergonomische rugzak voor Zweedse schoolkinderen? Inmiddels lopen kinderen en volwassenen uit heel Europa met deze rugzakken! Natuurlijk zijn alle rugzakken en tassen van Fjällräven die daarna de markt op kwamen ook ergonomisch verantwoord. Je draagt ze dus zonder er rugklachten van te krijgen, mits je de tas goed afstelt. Ook belangrijk: het merk ontwerpt de tassen met veel zorg, met name voor het milieu. Zo gebruikt Fjällräven in toenemende mate duurzame materialen, wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid bij de productie en kunnen klanten hun artikelen laten repareren. Je kunt er echter van uitgaan dat het heel wat jaren duurt voor je toe bent aan reparatie! Alle tassen zijn gemaakt van hoogwaardig en waterafstotend, gewaxt canvas. Is je Kånken rugzak vies? Was hem dan niet in de wasmachine! Hiermee beschadig je de wax op de tas en is je rugzak niet langer waterafstotend. We geven je graag advies over het onderhoud en eventuele reparatie van jouw Fjällräven tas of rugzak.

Fjällräven laptoptassen

Fjällräven voegde enkele jaren geleden ook speciale laptoptassen toe aan het assortiment. Het mooie aan deze tassen is dat ze verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten. Zo zijn er laptoptassen voor laptops van 13 of 15 inch, de meest gangbare maten. Belangrijk: meet voor je je laptoptas koopt dus eerst je laptop op. Of neem je laptop mee als je een tas wilt uitzoeken in onze winkel in Uden! Wij helpen je graag bij het vinden van een Fjällräven laptoptas of (kinder)rugzak die helemaal bij je past.